Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /storage/content/41/217441/grafix.se/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303 Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /storage/content/41/217441/grafix.se/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303 Viktiga detaljer – Grafix Konsult

Viktiga detaljer

 I news

Managementkonferens för Thule. Årets mål ska gås igenom, goda initiativ belönas och kunskap delas om hur medarbetarna ska inspireras och entusiasmeras. En årets viktigaste händelse för företaget och något som påverkar verksamheten för lång tid.

Därför är även de små detaljerna viktiga. Vi på Grafix har haft glädjen att vara delaktiga i de detaljer som gäller trycksaker och informationsmaterial inför årets Managementmöte som ägde rum för någon vecka sedan. Det handlade om allt från affischer, diplom och personifierade menyer till deltagarkatalog och en programtidning.

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /storage/content/41/217441/grafix.se/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303
Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Inte läsbart? Ändra Captcha.

Börja skriva och tryck på Enter för att söka